Uitvaart in Diemen

Het verliezen van een dierbare is een emotionele gebeurtenis. In deze lastige tijd staan wij voor u klaar om u volledig te ontzorgen. Met onze uitvaartverzorgers helpen wij u bij het gehele proces van een uitvaart. We leven met u mee en staan dag en nacht voor u klaar in deze moeilijke tijd. Met onze ervaring in het regelen van een uitvaart in Diemen en omgeving weet u dat u bij ons goed zit.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het regelen van een uitvaart in Diemen en omgeving

Bij Ename Uitvaartzorg hebben wij eigen uitvaartcentra in de omgeving van Diemen. Bij onze uitvaartcentra kunnen wij alles voor u regelen rondom de uitvaart in Diemen en omgeving. Zo doorlopen we samen het gehele proces, waardoor u niet zelf voor lastige keuzes komt te staan in een moeilijke tijd. Bij het Uitvaartcentrum Zuid in Amsterdam bieden wij daarbij allerlei soorten typen uitvaarten om aan uw wensen te kunnen voldoen. Zo is het mogelijk om voor een klassieke uitvaart te kiezen, maar bieden we ook uitvaarten volgens religieuze en culturele tradities, zoals: Islamitische, Joodse, christelijke, Surinaamse en Hindoestaanse uitvaarten. Elke uitvaart is uniek en wij voldoen graag aan uw wensen bij het verzorgen van de uitvaart. Neem gerust contact op om de opties te bespreken.

 

Natuurlijk is het mogelijk om te kiezen tussen een crematie of begrafenis voor een uitvaart in Diemen. In beide gevallen verzorgen wij een bij Ename Uitvaartzorg een afscheid die aan de wensen van de nabestaande en overledene voldoen. Bij een Begrafenis in Diemen begeleiden wij u onder andere bij het kiezen van een uitvaartkist en een geschikt graf. Voor een crematie in Diemen en omgeving helpen wij u met he kiezen van de juiste uitvaartlocatie voor de ceremonie waar een waardig afscheid verzorgd kan worden. Ook zorgen we voor alles rondom de crematie, zoals de asbestemming, de urn en de nazorg.

 

We begrijpen dat het regelen van een uitvaart een emotioneel en intens proces is. Wij staan klaar om u te ondersteunen, te adviseren en te begeleiden bij het maken van keuzes die passen bij uw wensen en behoeften. We nemen de tijd om naar uw verhaal te luisteren, uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het creëren van een persoonlijk afscheid dat recht doet aan het leven van uw dierbare.

 

Neem gerust contact op om kennis te maken of om de opties te bespreken. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Uitvaart in Diemen en omgeving

Wij kennen de omgeving goed. Ook de verschillende begraafplaatsen die er zijn. Wilt u meer weten hierover of heeft u een andere vraag? Bel ons gerust.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.050. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.050
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 4.695. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 4.695
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Diemen

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.