Uitvaart in Leiderdorp

Het verzorgen van een uitvaart voor een geliefde is een emotionele en zware taak. Een gepast en persoonlijk afscheid is wat uw dierbare verdient. In de regio Leiderdorp zijn er tal van mogelijkheden om een uitvaart te regelen. Wij zijn er om u te ondersteunen, zodat u op een respectvolle manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Samen bespreken we alle opties en bekijken we de mogelijkheden om een passende en respectvolle uitvaart in Leiderdorp en omgeving te organiseren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om alle mogelijkheden te bespreken; wij staan 24/7 voor u klaar.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een uitvaart regelen in Leiderdorp

Bij het regelen van een uitvaart moet er gekozen worden tussen een begrafenis of crematie. Beide opties zijn mogelijk in Leiderdorp en omgeving, in beide gevallen zullen wij of onze partners een dienst volledig volgens wens laten verlopen. Voor de plechtigheid zijn er diverse locaties beschikbaar. De plechtigheid kan bijvoorbeeld plaatsvinden in een uitvaartcentrum, begraafplaats of crematorium in Leiderdorp, maar ook op een locatie die dierbaar was voor de overledene.

 

Nadat de locatie is gekozen, gaan we verder met het vormgeven van de plechtigheid. In samenwerking met onze partners bieden we diverse soorten uitvaarten aan, zodat we aan al uw wensen kunnen voldoen. Hierbij houden we rekening met culturele en religieuze voorkeuren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een islamitische of Surinaamse uitvaart, waarbij de rituelen nauwgezet worden gevolgd. Ook bieden we de mogelijkheid voor een intieme uitvaart of juist een grotere, eigentijdse uitvaart die volledig aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren.

 

Daarnaast staan we voor u klaar om andere zaken uit handen te nemen en u te ontzorgen in deze moeilijke periode. Onze uitvaartverzorgers zorgen voor al het administratieve werk en regelen onder andere het drukwerk voor rouwkaarten en rouwadvertenties. Ook de opbaring van het lichaam en het kiezen van een passende uitvaartkist en het vervoer van de overledene nemen we graag voor onze rekening. Zo hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Mocht u speciale wensen hebben, dan kunnen we die altijd bespreken. We denken graag met u mee gedurende deze moeilijke tijd.

 

Crematie of begrafenis in Leiderdorp

Bij een crematie in Leiderdorp voorzien we u van advies en bespreken we de verschillende mogelijkheden voor de bestemming van de as van de overledene. U kunt ervoor kiezen om de as uit te laten strooien, te bewaren in een urn, of te verwerken in een sieraad.

 

Als u een begrafenis wilt organiseren in de omgeving van Leiderdorp, informeren wij u eerst over de mogelijkheden met betrekking tot een graf. Daarnaast staan we uiteraard klaar om u te assisteren bij het regelen van de grafrechten. Samen kiezen we een geschikte begraafplaats uit. Tevens kunnen we ondersteuning bieden bij het vervoer van de overledene tijdens de begrafenis in Leiderdorp.

 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de verschillende opties te bespreken. We zijn 24/7 beschikbaar om u bij te staan in deze moeilijke periode.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar​

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.050. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.050
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 4.695. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 4.695
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Leiderdorp

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.