Uitvaart in Lisse

Het verlies van een dierbare is zonder twijfel een van de pijnlijkste en ingrijpende gebeurtenissen in het leven. Het is een tijd van diep verdriet, waarin emoties hoog oplopen en het dagelijkse leven plotseling stil lijkt te staan. Te midden van deze overweldigende emoties moet er vaak ook nog van alles geregeld worden, waaronder de organisatie van de uitvaart. Dit maakt het rouwproces extra zwaar, want u wilt uw geliefde een passend afscheid geven, maar tegelijkertijd voelt het alsof de wereld om u heen instort.

 

Gelukkig hoeft u niet alles alleen te doen. Bij Ename Uitvaartzorg begrijpen we dat deze periode een grote uitdaging is, en daarom staan onze toegewijde uitvaartverzorgers voor u klaar om u te ondersteunen bij het regelen van een uitvaart in Lisse en omgeving.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het regelen van een uitvaart in Lisse en omstreken

Bij een overlijden kunt u volledig op de hulp van onze uitvaartverzorgers rekenen. Wij helpen u met het uit handen nemen van het lastige werk rondom een uitvaart in Lisse. Uiteraard bieden wij u de keuze tussen een begrafenis of crematie. Wij zorgen dat de dienst in beide gevallen volledig volgens wens verloopt. Onze ervaren teamleden begrijpen dat elke uitvaart uniek moet zijn en denken graag met u mee om een persoonlijk afscheid te creëren dat recht doet aan het leven van de overledene.

 

Bij het regelen van een uitvaart is er een scala aan keuzes die gemaakt moeten worden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een traditionele en klassieke uitvaart, maar ook voor een eigentijdse en moderne ceremonie. Wat uw voorkeuren ook zijn, wij staan voor u klaar om deze te realiseren. Daarnaast begrijpen wij dat religie een belangrijke rol kan spelen bij een uitvaart. Daarom bieden wij diverse uitvaartmogelijkheden aan die aansluiten bij verschillende religieuze tradities en rituelen, waaronder Hindoestaanse, islamitische en Joodse uitvaarten.

 

Naast het regelen van de uitvaart zelf, helpen onze uitvaartverzorgers u graag bij andere aspecten die komen kijken bij het organiseren van een uitvaart. Zo ondersteunen wij u bij het vinden van een passende locatie voor de plechtigheid in Lisse of in de omgeving. Samen bespreken we de verschillende opties en zorgen ervoor dat de locatie aansluit bij uw wensen en behoeften.

 

Wij handelen de administratieve taken die na het overlijden moeten worden uitgevoerd voor u af. Ook het transport van de overledene, de keuze voor rouwbloemstukken, uitvaartkisten, rouwdrukwerk en een eventuele asbestemming zijn zaken waarbij wij u graag bijstaan. Door deze praktische zaken uit handen te nemen, krijgt u de ruimte om samen met ons een uitvaart voor te bereiden die volledig recht doet aan de persoonlijkheid en het leven van de overledene.

 

Nazorg van een uitvaart

Onze steun houdt niet op na de uitvaart in Lisse. Ook daarna staan wij voor u klaar om u te ondersteunen bij het rouwproces. Het verlies van een dierbare kan een langdurig en intens verdriet met zich meebrengen, en wij begrijpen dat het belangrijk is om hier op een gezonde manier mee om te gaan. Onze nazorg omvat onder andere rouwtherapie, steungroepen en counseling, zodat u de juiste ondersteuning krijgt bij het verwerken van het verlies.

 

Bij Ename Uitvaartzorg zijn we er voor u, 24 uur per dag, 7 dagen per week. U hoeft het niet alleen te doen. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u de mogelijkheden wilt bespreken.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar​

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 6.680. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 6.680
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.420. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.420
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Lisse

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.