Uitvaart in Monnickendam

het overlijden van een dierbare is een pijnlijke gebeurtenis, daarbij is het een moeilijke tijd met veel zaken die geregeld moeten worden. Zo moet er namelijk een uitvaart worden verzorgd om met respect afscheid te kunnen nemen van uw dierbare. Een uitvaart in Monnickendam regelen is geen probleem voor ons, met onze ervaring helpen wij u graag. Wij ondersteunen u in deze lastige tijd en zijn er voor u om taken uit handen te nemen. Daarbij zijn er tal van mogelijkheden voor de uitvaartdienst. We bespreken graag de opties met u om alles volgens wens te laten verlopen. Neem gerust contact met ons op, wij staan 24/7 voor u klaar.

 

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het verzorgen van een uitvaart in Monnickendam en omgeving.

Onze uitvaartverzorgers staan voor u klaar tijdens het verzorgen en het regelen van een uitvaart in Monnickendam en omgeving. Eerst moet u de keuze maken tussen een crematie of een begrafenis, vervolgens kunnen we samen een locatie voor de uitvaartdienst kiezen. In Monnickendam en omgeving zijn genoeg mooie plekken om de uitvaart plaats te laten vinden. Zo kan de afscheidsdienst bijvoorbeeld in een van onze uitvaartcentra, in een van de uitvaartcentra van onze partners of in gewenste crematoriums of kerken worden verzorgd. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste locatie. Ondertussen zullen wij alles rondom de uitvaart regelen. Wij zorgen onder andere voor de aangifte van het overlijden, het opbaren van het lichaam en we helpen u met de invulling van de uitvaartdienst. Zo is het mogelijk om voor rouwvervoer te kiezen, maar helpen we ook met rouwbloemstukken, het kiezen van een gepaste uitvaartkist, asbestemming en de catering. Wij staan voor u klaar om de uitvaart volledig volgens wens te laten verlopen.

 

Ook indien u speciale wensen heeft voor een specifieke uitvaart in Monnickendam en omgeving helpen wij u graag. Zo bieden wij verschillende soorten uitvaarten aan die volledig zelf in te vullen zijn of waar er rekening met religieuze en culturele voorkeuren en rituelen wordt gehouden. Ook na de uitvaart bieden wij hulp, dit met onze nazorg en de afhandeling van de administratieve zaken. Heeft u vragen of zou u dingen willen bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Uitvaart in Monnickendam en omgeving

Wij kennen de omgeving goed. Ook de verschillende begraafplaatsen die er zijn. Wilt u meer weten hierover of heeft u een andere vraag? Bel ons gerust.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.050. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.050
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 4.695. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 4.695
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Monnickendam

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.