Uitvaart in Schiedam

Ename Uitvaartzorg kan uitvaarten verzorgen in de regio Schiedam. We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om te midden van verdriet een uitvaart te regelen, dus willen we op alle mogelijke manieren helpen. We willen dat de nabestaanden zich kunnen concentreren op het verdriet van een dierbare, door onze klanten te verlichten in de druk die komt kijken bij het organiseren van een uitvaart in Schiedam. Wij geloven dat dit de beste aanpak is voor onze klanten en zullen ons best doen om ​​waardevolle uitvaart te organiseren die past bij het beeld van de overledene en de nabestaanden.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een uitvaart organiseren in Schiedam en omgeving

Voor een uitvaart in de omgeving van Schiedam zijn er een aantal mogelijkheden, ten eerste moet een besluit genomen worden voor een begrafenis of crematie. Daarna moet er een passende uitvaartlocatie in Schiedam uitgekozen worden. Verder zijn er andere beslissingen om te nemen om de uitvaart vorm te geven. Bij Ename hebben we een aanbod uitvaarten dat bestaat uit verschillende typen uitvaarten. Deze typen zijn uiteenlopend en sluiten hopelijk aan op een groot gedeelte van uw behoeften. Zo bieden wij onder andere natuurbegraven, Hindoestaanse uitvaarten en repatriëringen om een paar voorbeelden te noemen. Wij vinden het belangrijk dat het afscheid past bij de wensen van zowel overledene, als de nabestaanden die aanwezig zijn bij de uitvaart.

 

Verder kunnen we andere belangrijke organisatorische klussen uit handen nemen. De uitvaartkist, het drukwerk en het beeld en geluid kunnen voor u geregeld worden door ons. Zo kunt u dat door 1 partij laten doen, waardoor u niet met meerdere partijen tegelijk hoeft te communiceren.

 

Mochten er nog specifieke wensen zijn die u niet in ons aanbod vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dan kunnen wij kijken naar de mogelijkheden om de uitvaart op maat te maken voor u en de nabestaanden.

 

Begrafenis of crematie in Schiedam

Indien u een begrafenis wilt organiseren in de omgeving van Schiedam, informeren wij u als eerste over de mogelijkheden. We bespreken de grafrechten, zoeken een passende locatie en bespreken de administratie.  Heeft u vervoer nodig naar de begraafplaats, dan regelen wij dat voor u.

 

Bij een crematie in Schiedam adviseren wij u over de bestemming van de as. Het kan worden uitgestrooid, opgeslagen of verwerkt in sieraden.

 

Ename hecht veel waarde aan de gemoedsrust van haar klanten. Wij zijn van mening dat klanten zich het beste kunnen richten op het omgaan met verliezen. Dit willen wij bereiken door persoonlijk contact, bereikbaarheid en gedegen advies.

 

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 7.085. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 7.085
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.855. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.855
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Schiedam

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.