Uitvaart in Uitgeest

Het verlies van een dierbare is een zeer pijnlijke gebeurtenis, het is een moeilijke tijd en daarbij komt er nog veel kijken. Het regelen van een respectvolle uitvaart komt hier ook bij kijken. Bij Ename Uitvaartzorg begrijp we dat het regelen van een uitvaart in deze moeilijke tijd erg lastig kan zijn, daarom helpen wij u graag bij het verzorgen van een uitvaart in Uitgeest en omgeving. Met onze jarenlange ervaring gaan wij respectvol met u om en luisteren wij goed naar uw wensen om een gepast en waardevol afscheid te creëren voor uw dierbare. Heeft u op dit moment hulp nodig of vragen? Neem dan gerust contact met ons op om de opties te bespreken.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het verzorgen van een uitvaart in Uitgeest

Bij het regelen van een uitvaart zal een gepaste locatie gekozen moeten worden. Dit hoeft niet altijd in het uitvaartcentrum zelf te zijn. Zo zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden voor een crematie of begrafenis in Uitgeest en omgeving. Wij helpen u graag met het kiezen van een gepaste locatie en uitvaart. Zo zijn er namelijk ook verschillende keuzes in het type uitvaart dat verzorgd moet worden. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een natuurgraf, een duurzaam alternatief in de natuur. Ook kunt u kiezen voor een moderne uitvaart volledig volgens wens of bijvoorbeeld een besloten uitvaart met een intieme groep. Er is van alles mogelijk, neem gerust contact op om de opties te bespreken.

 

Na het kiezen van het type uitvaart en de locatie moeten er nog een aantal dingen geregeld worden. Ook hierbij staan wij voor u klaar, wij helpen u onder andere met het verzorgen van de rouwbloemstukken en indien nodig rouwvervoer. Ook produceren wij onze eigen uitvaartkisten, waardoor ook hierin genoeg keuze is om aan uw wensen te voldoen. Verder kunnen wij samen met u de rouwkaarten ontwerpen en drukken voor de uitvaart in Uitgeest.

 

Naast uitvaart bieden wij ook nazorg om u ook na de uitvaart te helpen. Heeft u vragen of speciale wensen die u wilt bespreken? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan 24/7 voor u klaar in deze moeilijke tijd.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Uitvaart in Uitgeest en omgeving

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.050. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.050
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 4.695. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 4.695
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Uitgeest

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.