Uitvaart in Vlaardingen

Het organiseren van een uitvaart voor een geliefde is een uitdagende en emotionele taak. Een overledene verdient een waardig en respectvol afscheid, en wij zijn er om u te ondersteunen. Er zijn talloze mogelijkheden om een uitvaart te verzorgen in Vlaardingen en omgeving. We denken graag met u mee en helpen u bij het realiseren van een uitvaart die aan al uw wensen voldoet. In deze moeilijke tijd heeft u het al zwaar genoeg. Samen creëren we een betekenisvol en passend afscheid in Vlaardingen, volledig volgens uw wensen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een uitvaart verzorgen in Vlaardingen en omgeving

Een uitvaartdienst in Vlaardingen kan worden vormgegeven als een begrafenis of crematie. Hieruit zal de eerste beslissing dan ook gemaakt moeten worden. Vervolgens kunnen we samen met u een geschikte locatie kiezen voor de uitvaart in Vlaardingen en omgeving. Dit kan bijvoorbeeld een kerk, crematorium, begraafplaats zijn, maar het is ook mogelijk om de uitvaart op een speciale plek van de overledene te verzorgen, zoals in de natuur of bij een voetbalclub. We denken graag met u mee en bespreken dan ook graag de verschillende opties.

 

Nadat de locatie van de uitvaart is gekozen, kunnen we de uitvaart verder vormgeven. Vanuit Ename Uitvaartzorg en onze partners bieden we verschillende soorten uitvaarten aan om aan al uw wensen te voldoen. We houden rekening met culturele en religieuze voorkeuren. U kunt ook kiezen voor een besloten uitvaart of een grotere, moderne uitvaart die volledig aan uw wensen voldoet.

 

Daarnaast nemen we ook andere zaken uit handen om u te ontlasten tijdens deze moeilijke periode. Onze uitvaartverzorgers zorgen voor al het administratieve werk en regelen onder andere het drukwerk voor rouwkaarten en/of rouwadvertenties. Ook zorgen zij voor de opbaring van het lichaam en helpen we u bij het kiezen van een uitvaartkist en het vervoer van de overledene. Dit alles zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Als er speciale wensen zijn, kunnen we deze altijd samen bespreken. We denken graag met u mee tijdens deze moeilijke periode.

 

Crematie of begrafenis in Vlaardingen

Als u een begrafenis wilt organiseren in de omgeving van Vlaardingen, informeren wij u als eerste over de mogelijkheden voor een graf. Daarnaast helpen we uiteraard bij het regelen van de grafrechten. Samen kiezen we een passende begraafplaats uit. Tegenwoordig is het ook mogelijk om te kiezen een begrafenis in de natuur. Daarnaast kunnen we ondersteuning bieden bij het rouwvervoer tijdens een begrafenis in Vlaardingen.

 

Bij een crematie voorzien we u van advies en bespreken we de mogelijkheden voor de bestemming van de as van de overledene. De as kan worden uitgestrooid, maar kan ook worden bewaard in een urn of verwerkt worden in een sieraad. Neem gerust contact met ons op om de verschillende opties te bespreken. We zijn 24/7 beschikbaar om u bij te staan.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.050. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.050
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 4.695. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 4.695
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Vlaardingen

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.