Uitvaart in Wassenaar

Het verlies van een geliefde is een diep ingrijpende gebeurtenis die veel pijn met zich meebrengt. Emoties lopen hoog op en het dagelijkse leven lijkt plotseling stil te staan. Te midden van deze overweldigende gevoelens moet er helaas nog veel geregeld worden voor de verzorging van een uitvaart. Dit kan het rouwproces verzwaren, want u wilt uw dierbare een passend afscheid geven, maar tegelijkertijd lijkt de wereld even stil te staan.

 

Gelukkig hoeft u dit niet alleen te doorstaan. Bij Ename Uitvaartzorg begrijpen we dat deze periode een grote uitdaging is, en daarom staan onze uitvaartverzorgers en partners voor u klaar om u te ondersteunen bij het regelen van een uitvaart in Wassenaar en omgeving.

 

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het regelen van een uitvaart in Wassenaar

Het regelen van een uitvaart kan een moeilijke taak zijn wanneer u geconfronteerd wordt met het overlijden van uw dierbare. Onze ervaren uitvaartverzorgers en partners in Wassenaar nemen het lastige werk rondom een uitvaart uit handen. Er zal een keuze moeten worden gemaakt tussen een begrafenis en crematie, wij zorgen er in allebei de gevallen voor dat de overledene een passend en respectvol afscheid krijgt.

 

De keuze tussen een crematie en begrafenis is niet de enige keuze die gemaakt zal moeten worden. Zo zal er moeten worden bepaald hoe de uitvaart wordt ingevuld. Dit kan bijvoorbeeld door een specifiek type uitvaart te kiezen, zoals een besloten uitvaart of Christelijke uitvaart. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om een uitvaart in te vullen naar eigen wens. Zo bestaat er ook een ruime keuze aan locaties voor de plechtigheid en kan er bijvoorbeeld voor worden gekozen om de uitvaart te houden op een plek in omgeving Wassenaar die veel betekende voor de overledene. Wij denken graag met u mee en bespreken dan ook graag de opties met u.

 

De administratieve taken bij het regelen van een uitvaart worden door de uitvaartverzorgers afgehandeld, waardoor u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Samen met u bespreken we de opties, zoals het verzorgen van rouwvervoer, uitvaartkisten, asbestemming, rouwbloemen en rouwdrukwerk. Door de praktische zaken uit handen te nemen, krijgt u de ruimte om samen met ons een uitvaart voor te bereiden die volledig recht doet aan de persoonlijkheid en het leven van de overledene.

 

Ook na de uitvaart staan wij voor u klaar met ondersteuning. Samen met onze partners bieden wij ook nazorg na een uitvaart in Wassenaar. Onze nazorg omvat onder andere rouwtherapie, steungroepen en counseling, zodat u de juiste ondersteuning krijgt bij het verwerken van het verlies. Bij Ename Uitvaartzorg zijn we er voor u, 24/7. U hoeft het niet alleen te doen. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u de mogelijkheden wilt bespreken.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar​

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 6.680. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 6.680
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.420. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.420
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Wassenaar

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.