Uitvaart in Zoetermeer

Het is nooit leuk om een uitvaart te moeten regelen, maar helaas moet het soms. Hierin is het belangrijk om een passend en betekenisvol afscheid te organiseren. Een uitvaart in de omgeving van Zoetermeer kan op verschillende manieren gedaan worden. Wij willen een oplossing voor u bieden, om u te helpen met het organiseren van het afscheid van uw dierbare. In Zoetermeer en omgeving kunnen wij verschillende mogelijkheden voor u bieden om een waardig afscheid te verzorgen voor uw dierbare.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een uitvaart regelen in Zoetermeer en omgeving

Voor een uitvaart in Zoetermeer kan er gekozen worden tussen een begrafenis of crematie, het is ten eerste belangrijk om een keuze te maken tussen deze twee mogelijkheden. Daarna moet er een passende locatie geregeld worden voor de plechtigheid.

 

Na deze besluiten moet de uitvaart zelf vorm krijgen. Daarvoor helpen wij door meerdere soorten uitvaarten te bieden. Deze zijn heel uiteenlopend, wij willen namelijk voor iedereen een geschikt aanbod leveren. Zo hebben we in ons aanbod uitvaarten van Christelijk tot natuurbegraven en van Klassiek, tot repatriëring. We vinden het namelijk belangrijk om een afscheid te organiseren dat voldoet aan de verwachtingen en eisen van de overledene en de nabestaanden.

 

Verder kunnen wij andere belangrijke zaken om de uitvaart heen uit handen nemen. We kunnen namelijk de kist, het rouwdrukwerk en het beeld en geluid voor u regelen. U hoeft zo niet met meerdere partijen tegelijk samen te werken en kunt dat daardoor onder een dak gedaan laten worden.

 

Mochten u, andere nabestaanden of nog belangrijker, de overledene speciale wensen hebben die u niet in ons aanbod vindt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij willen namelijk, net als u, een passend en waardig afscheid voor de overledene organiseren en door in gesprek met ons te gaan kunnen we kijken naar de mogelijkheden om de uitvaart net iets meer op maat te maken.

 

Begrafenis of crematie in Zoetermeer

Bij een crematie in Zoetermeer of omgeving helpen wij u door het adviseren over de asbestemming en het regelen van de administratieve taken rondom de plechtigheid. Bij een Begrafenis in Zoetermeer staan wij uiteraard ook voor u klaar om alle administratie te verzorgen. Daarbij helpen wij u onder andere met de grafrechten en bieden wij u passende begraafplaatsen aan. Wilt u de begrafenis plaats laten vinden op een specifieke locatie? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden. Mocht er vervoer nodig zijn om de begraafplaats te bereiken, kunnen wij dat voor u in orde brengen.

 

Wij hechten als Ename, waarde aan het ontzorgen van onze klanten. We geloven dat onze klanten zich het best kunnen richten op het verwerken van hun verlies. Dat willen wij bereiken door middel van persoonlijk contact, bereikbaarheid en passend advies.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 6.680. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 6.680
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.420. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.420
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Zoetermeer

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.