Uitvaart in Zwijndrecht

U bent bij Ename Uitvaartzorg in de goede handen voor een uitvaart in Zwijndrecht. Samen met onze aangesloten partners helpen wij u met het verzorgen van een passend en persoonlijk afscheid van een overledene. Uw wensen staan centraal en samen bespreken wij de mogelijkheden met u. Wij bieden raad en daad in deze moeilijke periode en helpen u graag. Neem gerust contact met ons op om alle opties te bespreken, wij staan 24/7 voor u klaar.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het verzorgen van een uitvaart in Zwijndrecht

Een uitvaart verzorgen kan een moeilijke taak zijn in een tijd van rouw. Met onze jarenlange ervaring staan wij samen met onze partners voor u klaar in Zwijndrecht. Wij nemen de lastige taken rondom de uitvaart uit handen en helpen u bij het maken van belangrijke keuzes. Op die manier kunnen wij samen met u een respectvol en persoonlijk afscheid creëren.

 

Begrafenis of crematie?

Een belangrijke keuze bij het regelen van een uitvaart is de keuze tussen een begrafenis en crematie. Bij het maken van de keuze tussen een crematie en een begrafenis komen er meerdere beslissingen om de hoek kijken. Zo moet er bij een begrafenis een uitvaartkist gekozen worden en zullen er grafrechten geregeld moeten worden. Bij een crematie dient er weer nagedacht te worden over de asbestemming. Ook de vormgeving van de uitvaart zal moeten worden overwogen. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende soorten uitvaarten, bijvoorbeeld een moderne of een klassieke uitvaart. Het is ook goed mogelijk om de uitvaart geheel naar eigen wens te laten verlopen. Zo kan de plechtigheid plaatsvinden op een speciale locatie in Zwijndrecht die een bijzondere betekenis had voor de overledene. Wij staan graag aan uw zijde om met u mee te denken en de verschillende mogelijkheden met u te bespreken. Neem gerust contact met ons op.

 

Een persoonlijke uitvaartceremonie in Zwijndrecht

Wij geloven dat een uitvaart een unieke weerspiegeling kan zijn van het leven dat de overledene heeft geleid. Daarom helpen onze uitvaartverzorgers u bij het creëren van een persoonlijke en op maat gemaakte uitvaartceremonie in Zwijndrecht. Of het nu gaat om een traditionele uitvaart, een religieuze dienst of een niet-traditionele viering, wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt gepland en uitgevoerd. Daarbij kunnen wij ook helpen met het verzorgen van rouwvervoer. Ook is het mogelijk om rouwbloemen en drukwerk te laten verzorgen. Naast het vormgeven van de uitvaart helpen wij u ook met de administratieve taken, wij handelen deze geheel voor u af, waardoor u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

 

Het verlies van een geliefde kan een langdurig proces van rouw en verdriet met zich meebrengen. Bij Ename Uitvaartzorg begrijpen we dit en bieden we nazorg voor u en uw dierbaren. Onze nazorg omvat verschillende ondersteuningsmogelijkheden, waaronder rouwtherapie, steungroepen en counseling. We staan voor u klaar om u te helpen bij het verwerken van het verlies en om u te begeleiden bij uw rouwproces.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar​

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.050. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.050
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 4.695. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 4.695
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Zwijndrecht

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.