Uitvaart in Alphen aan den Rijn

Het organiseren van een uitvaart voor een geliefde is een uitdagende en emotionele taak. Het is belangrijk om een waardig en respectvol afscheid te bieden aan de overledene, en wij staan klaar om u te ondersteunen in dit proces. In de regio Alphen aan den Rijn zijn er veel mogelijkheden voor het verzorgen van een uitvaart. Wij denken graag met u mee en helpen u om een uitvaart te realiseren die volledig voldoet aan uw wensen. Juist in deze moeilijke tijd is het belangrijk dat u ontlast wordt. Samen zorgen we voor een betekenisvol en passend afscheid in Alphen aan den Rijn, geheel op maat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan 24/7 voor u klaar!

 

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een uitvaart regelen in Alphen aan den Rijn en omgeving

Een uitvaart kan worden vormgegeven als een begrafenis of crematie. De eerste beslissing die genomen moet worden, is de keuze tussen deze twee mogelijkheden. Vervolgens kunnen we samen met u een geschikte locatie kiezen voor de uitvaart in Alphen aan den Rijn en omstreken. Dit kan variëren van een kerk of crematorium tot een begraafplaats. Daarnaast is het ook mogelijk om de uitvaart te laten plaatsvinden op een speciale locatie die betekenisvol was voor de overledene, zoals een natuurlijke omgeving. We denken graag met u mee en bespreken alle verschillende opties uitgebreid met u.

 

Nadat de locatie voor de uitvaart is gekozen, gaan we verder met het vormgeven van de ceremonie. In samenwerking met onze partners bieden we verschillende soorten uitvaarten aan om aan al uw wensen tegemoet te komen. We houden rekening met culturele en religieuze voorkeuren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om voor een islamitische of een Surinaamse uitvaart te kiezen. Dit soort uitvaarten worden volledig volgens de rituelen verzorgd. Ook kunt u kiezen voor een intieme uitvaart of juist een grotere, eigentijdse uitvaart die geheel aansluit bij uw wensen.

 

Daarnaast nemen we graag andere zaken uit handen om u te ontlasten tijdens deze moeilijke periode. Onze uitvaartverzorgers zorgen voor al het administratieve werk en regelen onder andere het drukwerk voor rouwkaarten en rouwadvertenties. Ook zorgen we voor de opbaring van het lichaam en assisteren we u bij het kiezen van een passende uitvaartkist en het vervoer van de overledene. Op deze manier hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Mocht u speciale wensen hebben, dan kunnen we die altijd bespreken. We denken graag met u mee gedurende deze moeilijke tijd.

 

Crematie of begrafenis in Alphen aan den Rijn

Bij een crematie in Alphen aan den Rijn voorzien we u van advies en bespreken we de verschillende mogelijkheden voor de bestemming van de as van de overledene. De as kan worden uitgestrooid, maar kan ook worden bewaard in een urn of verwerkt worden in een sieraad.

 

Als u een begrafenis wilt organiseren in de omgeving van Alphen aan den Rijn, informeren wij u als eerste over de mogelijkheden met betrekking tot een graf. Daarnaast staan we uiteraard klaar om u te assisteren bij het regelen van de grafrechten. Samen kiezen we een passende begraafplaats uit. Tegenwoordig is het ook mogelijk om te kiezen voor natuurbegraven als alternatief. Daarnaast kunnen we ondersteuning bieden bij het vervoer van de overledene tijdens de begrafenis in Alphen aan den Rijn. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de verschillende opties te bespreken. We zijn 24/7 beschikbaar om u bij te staan in deze moeilijke periode.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 7.085. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 7.085
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.855. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.855
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Alphen aan den Rijn

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.