Uitvaart in Castricum

Een overleden familielid of vriend verdient een mooi afscheid van zijn/haar nabestaanden. Het kan lastig zijn om in het rouwproces een goed afscheid te organiseren. Een uitvaart in Castricum en omgeving kan georganiseerd worden op verschillende manieren. Wij kunnen u helpen met het verzorgen van een waardig afscheid binnen de regio van Castricum. Er kunnen verschillende soorten uitvaarten georganiseerd worden, dat kan op diverse locaties en het moet voldoen aan de eisen van de overledene en nabestaanden. Met ons aanbod kunnen wij u helpen met een passend afscheid.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een uitvaart organiseren in Castricum en omgeving.

Er zijn verschillende keuzes die gemaakt moeten worden bij het organiseren van een uitvaart. Wordt het een begrafenis of crematie? Waar vindt de uitvaart plaats? Wat voor uitvaart moet er georganiseerd worden? Wij helpen u graag in deze moeilijke tijd.

 

Naast dat de overledene en u als nabestaande waarschijnlijk al een mening heeft over de eerste twee vragen, kunnen wij u helpen met de rest. Wij bieden verschillende soorten uitvaarten aan, zoals; een Besloten, Surinaamse of Joodse uitvaart of repatriëring. Voor bijna iedereen kunnen we een passend afscheid organiseren.

 

Verder komen er ook andere dingen kijken bij het organiseren van een uitvaart. Er moet onder andere een kist, drukwerk en muziek geregeld worden. Dit kunnen wij ook voor u regelen zodat u geen andere partij daarvoor hoeft te benaderen. Heeft u misschien andere wensen voor de uitvaart die u wilt organiseren, maar weet u niet wat de mogelijkheden zijn? Dan kunt u altijd contact opnemen om een uitvaart in Castricum en omgeving te organiseren.

Begrafenis of crematie in Castricum en omgeving

Wanneer u aangeeft een begrafenis te willen regelen, informeren we u over de mogelijkheden voor het graf en geven we advies over de grafrechten. De plechtigheid kan plaatsvinden in één van onze uitvaartcentra of de uiteindelijke begraafplaats. Indien nodig verzorgen wij het rouwvervoer zodat u dat niet hoeft te doen.

 

Bij een crematie kunnen we u advies geven voor de bestemming van de as. Deze kan namelijk uitgestrooid of bewaard worden in een urn of meegedragen worden in een sieraad. Voor een urn of assieraad werken wij samen met partijen die een duurzame herinnering vormgeven in een urn, kunstwerk of sieraad.

 

Bij Ename hechten wij waarde aan het ontzorgen van onze klanten. Het verliezen van een dierbare is nooit makkelijk en wij willen u helpen door een deel van de lasten te dragen. Door directe hulp te bieden, 24/7 bereikbaar te zijn en persoonlijke service te bieden willen wij uw zorgen verminderen, zodat u zich kunt richten op het verwerken van deze gebeurtenis.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Uitvaart in Castricum en omgeving

Wij kennen de omgeving goed. Ook de verschillende begraafplaatsen die er zijn. Wilt u meer weten hierover of heeft u een andere vraag? Bel ons gerust.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 6.680. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 6.680
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.420. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.420
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Castricum

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.