Uitvaart in Dordrecht

Een uitvaart regelen kan lastig zijn door de rouw waar u doorheen gaat. We begrijpen dat u een passend afscheid wilt organiseren voor uw dierbare en willen u daarbij graag helpen. Een uitvaart in Dordrecht en omgeving is op verschillende manieren te verzorgen, wij hebben namelijk een aanbod met verschillende soorten uitvaarten, omdat wij het belangrijk vinden om te voldoen aan de eisen van onze klanten en hun dierbaren. Binnen de omgeving van Dordrecht kunnen wij u helpen met het organiseren van een uitvaart en daarbij helpen een passend afscheid te bieden aan uw dierbare.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een uitvaart organiseren in Dordrecht en omgeving

Het is altijd belangrijk om eerst te weten of het om een begrafenis of crematie gaat voor een uitvaart. Daarna is de keuze voor een locatie een belangrijke, daarvoor bieden we verschillende locaties in Dordrecht en omgeving.

 

Verder is het belangrijk om een plechtigheid te organiseren die binnen de wensen en budget van de overledene en nabestaanden valt. Bij Ename bieden we uiteenlopende uitvaarten aan om te voldoen aan de wensen van onze verschillende klanten. Ons aanbod bevat onder andere Hindoestaanse uitvaarten, repatriëring en moderne uitvaarten.

 

Ook kunnen wij helpen met het uit handen nemen van andere zaken die voor een uitvaart geregeld moeten worden. De kist, bloemen en het drukwerk kunnen wij ook voor u verzorgen, waardoor u dat niet bij anderen hoeft te regelen.

 

Mocht u andere wensen hebben die u niet binnen ons aanbod kunt vinden, dan kunt u contact bij ons opnemen. Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken om ons aanbod aan te passen naar uw wensen en behoeften.

 

Begrafenis of crematie in Dordrecht

Wanneer u een begrafenis wilt organiseren in Dordrecht, zullen wij u voorzien van informatie over de mogelijkheden voor het graf en geven we advies over de grafrechten. Ook helpen wij u uiteraard met het kiezen van een gepaste locatie voor de begrafenis, hier zijn tal van mogelijkheden beschikbaar.

 

Mocht u een crematie willen organiseren, dan helpen wij u met het alles rondom de plechtigheid. We denken hierbij onder andere mee met de asbestemming en helpen u bijvoorbeeld met alle administratieve taken.  

 

Wij hechten waarde aan het ontzorgen van onze klanten. Bij Ename Uitvaartzorg begrijpen we namelijk dat het lastig is om een dierbare te verliezen en willen ervoor zorgen dat u zich kunt richten op het verwerken van het verlies. Dat willen wij bereiken door middel van persoonlijke communicatie en directe hulp.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.050. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.050
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 4.695. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 4.695
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Dordrecht

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.