Uitvaart in Gorinchem

Bij het afscheid nemen van een geliefde is het van onschatbare waarde om een passende uitvaart te organiseren. Als nabestaande staat u echter voor een moeilijke tijd, het regelen van een uitvaart kan daarbij een behoorlijke uitdaging zijn. Wij zijn er om u te ondersteunen bij het regelen van een uitvaart in Gorinchem en de omliggende gebieden. Onze uitvaartverzorgers staan klaar om u te ontzorgen en samen met u een mooi afscheid te creëren. Heeft u hulp nodig bij een uitvaart in Gorinchem of bent u nog aan het oriënteren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; wij staan 24/7 voor u klaar.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het verzorgen van een uitvaart in Gorinchem

Het regelen van een uitvaart begint met het indienen van een aangifte van overlijden bij de gemeente. Na de aangifte krijgt u toestemming om een crematie of begrafenis te organiseren. Als u nog geen keuze heeft gemaakt, is het verstandig om te overwegen welke plechtigheid u het liefst wilt organiseren in Gorinchem. Verschillende soorten uitvaarten brengen verschillende aspecten met zich mee. Wij helpen u graag om de juiste keuzes te maken en een waardig afscheid te creëren voor de overledene. U kunt kiezen uit diverse soorten uitvaarten, die volledig naar uw wensen kunnen worden ingevuld. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een besloten uitvaart in intieme kring te verzorgen of juist een moderne, grotere uitvaart te organiseren in Gorinchem. Er zijn tal van mogelijkheden beschikbaar; neem gerust contact met ons op om deze te bespreken.

 

Naast het type uitvaart is het ook belangrijk om een geschikte locatie in omgeving Gorinchem te vinden. Wellicht heeft u zelf al een locatie in gedachten, zo niet, dan helpen wij u graag met de opties. Dit kan bijvoorbeeld een uitvaartcentrum, crematorium, kerk of andere een andere plek zijn die dierbaar was voor de overledene, zoals een voetbalclub of museum. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, bieden wij diverse aanvullende diensten aan, waaronder het verzorgen van uitvaartkisten, rouwbloemstukken, rouwdrukwerk, asbestemmingen en rouwvervoer. Samen kunnen we een passend en waardevol afscheid in Gorinchem creëren voor de overledene. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen; wij zijn 24/7 bereikbaar.

 

Het verlies van een geliefde kan een langdurig proces van rouw en verdriet met zich meebrengen. Bij Ename Uitvaartzorg begrijpen we dit en bieden we nazorg in de vorm van rouwtherapie, steungroepen en counseling bijvoorbeeld. U bent niet alleen en wij staan voor u klaar.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar​

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 6.680. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 6.680
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.420. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.420
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Gorinchem

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.