Uitvaart in Heemstede

Iedereen wilt zijn of haar overleden familielid of vriend een waardig en betekenisvol afscheid geven en daarvoor is het belangrijk om een goede uitvaart te organiseren. In Heemstede en omgeving zijn er verschillende vormen van uitvaarten en verschillende locaties die een passend afscheid kunnen bieden voor een pas overledene.

Echter kan het lastig zijn om een uitvaart te organiseren midden in het proces van verwerking. Daarom willen wij graag de lasten delen zodat u zich kunt richten op het rouwen.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een uitvaart organiseren in Heemstede en omgeving.

In de omgeving van Heemstede zijn er verschillende locaties en vormen van uitvaarten waarmee je afscheid kan nemen van een geliefde. Voor het organiseren van een uitvaart moeten er wel al twee dingen bepaald worden. Wordt het een begrafenis of crematie? En waar gaat het plaatsvinden? Binnen de omgeving van Heemstede zijn er verschillende locaties waar u een uitvaart kunt organiseren.

 

Wij kunnen verschillende soorten uitvaarten voor u organiseren. Op de website staan allerlei soorten, van een Surinaamse uitvaart tot een Klassieke uitvaart en van een natuurgraf tot aan een Hindoestaanse uitvaart. Verder kunnen wij andere zaken met betrekking tot een uitvaart uit handen nemen. Bloemen, rouwdrukwerk en het beeld en geluid kunnen wij verzorgen. Zo kunt u zich richten op andere zaken, zoals het verwerken van het verlies.

 

Vindt u op de website geen uitvaart die voldoet aan de eisen van de overledene of de nabestaanden? Dan kunt u altijd contact opnemen en meer informatie aanvragen. Waarschijnlijk kunnen we elkaar wel tegemoet komen.

 

Begrafenis of crematie in Heemstede en omgeving

Bij het regelen van een begrafenis in de omgeving Heemstede zullen we u informeren over de mogelijkheden voor het graf en geven we daarbij advies over de grafrechten. Wij kunnen één van onze uitvaartcentra beschikbaar stellen voor de plechtigheid. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we rouwvervoer verzorgen.

 

Bij een crematie kunnen we u advies geven voor de bestemming van de as. Deze kan namelijk uitgestrooid of bewaard worden in een urn of meegedragen worden in een sieraad. Voor een urn of assieraad werken wij samen met partijen die een duurzame herinnering vormgeven in een urn, kunstwerk of sieraad.

 

Bij Ename hechten wij waarde aan het ontzorgen van onze klanten. Het verliezen van een dierbare is nooit makkelijk en wij willen u helpen door een deel van de lasten te dragen. Door directe hulp te bieden, 24/7 bereikbaar te zijn en persoonlijke service te bieden willen wij uw zorgen verminderen, zodat u zich kunt richten op het verwerken van deze gebeurtenis.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Uitvaart in Heemstede en omgeving

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 7.085. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 7.085
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.855. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.855
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Heemstede

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.