Uitvaart in Heiloo

Het is belangrijk om een mooi afscheid te organiseren voor een overleden familielid of vriend. Maar tijdens het rouwen kan dat lastig zijn. Er zijn verschillende soorten uitvaarten die georganiseerd kunnen worden in Heiloo en omgeving. Wij kunnen helpen met het regelen van een passend en waardig afscheid dat voldoet aan de wensen van de nabestaanden, maar vooral ook de overledene.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een uitvaart organiseren in Heiloo en omgeving.

Voor een uitvaart moeten er een paar dingen vastgesteld worden voordat we aan de slag gaan met het verzorgen van een uitvaart. Eerst moet er vastgesteld worden of het een begrafenis of crematie gaat worden en waar deze gaat plaatsvinden. Daarna kunnen we kiezen voor het type uitvaart dat het best past bij de overledene en nabestaanden.

 

Wij kunnen verschillende soorten uitvaarten voor u organiseren. We hebben een uiteenlopend aanbod waarmee we een passend afscheid kunnen organiseren. Op onze website zijn onder andere Islamitische, Joodse en Christelijke uitvaarten te vinden. Heb je misschien andere wensen dan wat er op onze website staat? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen om meer informatie aan te vragen.

 

Verder kunnen wij andere zaken met betrekking tot een uitvaart uit handen nemen. Bloemen, rouwdrukwerk en het beeld en geluid kunnen wij verzorgen. Zo kunt u zich richten op andere zaken, zoals het verwerken van het verlies.

 

Begrafenis of crematie in Heiloo en omgeving

Wanneer u aangeeft een begrafenis te willen regelen, informeren we u over de mogelijkheden voor het graf en geven we advies over de grafrechten. De plechtigheid kan plaatsvinden in één van onze uitvaartcentra of bijvoorbeeld de uiteindelijke begraafplaats. Indien nodig verzorgen wij het rouwvervoer, zodat u dat niet hoeft te doen.

 

Bij een crematie kunnen we u advies geven voor de bestemming van de as. Deze kan namelijk uitgestrooid of bewaard worden in een urn of meegedragen worden in een sieraad. Voor een urn of assieraad werken wij samen met partijen die een duurzame herinnering vormgeven in een urn, kunstwerk of sieraad.

 

Bij Ename hechten wij waarde aan het ontzorgen van onze klanten. Het verliezen van een dierbare is nooit makkelijk en wij willen u helpen door een deel van de lasten te dragen. Door directe hulp te bieden, 24/7 bereikbaar te zijn en persoonlijke service te bieden willen wij uw zorgen verminderen, zodat u zich kunt richten op het verwerken van deze gebeurtenis.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Uitvaart in Heiloo en omgeving

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.050. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.050
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 4.695. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 4.695
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Heiloo

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.