Uitvaart in Landsmeer

Het overlijden van een dierbare is voor niemand makkelijk, sterker nog, het kan een vreselijk moeilijke tijd zijn. Het leven lijkt even stil te staan, echter moeten er ook zaken geregeld worden. Waaronder een uitvaart, wij begrijpen dat u door de bomen het bos niet meer ziet tijdens het regelen van een uitvaart. Daarom staan wij voor u klaar om een uitvaart te verzorgen in Landsmeer en omgeving. Er zijn tal van opties beschikbaar en wij bieden een luisterend oor. Dit om een uitvaart volledig volgens wens te laten verlopen, waardoor de nabestaanden een waardig afscheid kunnen nemen van hun dierbare.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het verzorgen van een uitvaart in Landsmeer en omgeving

Landsmeer is een rustige plek boven Amsterdam waar in alle rust een uitvaart geregeld kan worden. Daarvoor zal er eest een keuze gemaakt moeten worden tussen een crematie of begrafenis. De kosten van een uitvaart zijn sterk afhankelijk van hoe de uitvaart wordt ingericht, echter zit er ook nog een verschil in kosten tussen een crematie en begrafenis. Wanneer de keuze van de uitvaartdienst is gemaakt kunnen we samen bespreken hoe de uitvaart in Landsmeer wordt ingericht. Zo bestaan er keuzes uit het type uitvaart dat u wilt. Wij houden daarbij onder andere rekening met religieuze tradities en rituelen, maar ook met speciale wensen. Zo bieden wij naast religieuze uitvaarten ook moderne uitvaarten, klassieke uitvaarten, maar ook het begraven in de natuur, wat is populariteit toeneemt de afgelopen tijd.

 

Naast het type uitvaart bieden wij allerlei diensten om u te ontzorgen, samen kunnen wij hier wel overwogen beslissingen in maken om zo de perfecte uitvaart in Landsmeer te verzorgen. Onze uitvaartverzorgers ondersteunen u namelijk niet alleen met alle administratieve zaken die bij een uitvaart komen kijken. Ook helpen zij bijvoorbeeld met het kiezen van een uitvaartkist die bij de wensen van de overledene en nabestaanden passen. Wij produceren onze eigen kisten waardoor wij een heel groot assortiment kunnen aanbieden. Ook helpen wij uiteraard met het verzorgen van rouwbloemen, rouwvervoer en rouwdrukwerk.

 

Samen met de nabestaanden verzorgen wij op deze manier een uitvaart die volledig bij de wensen van de overledene en nabestaanden passen. Ook na de uitvaart staan wij voor u klaar om de laatste zaken te regelen, waardoor u alle rust kunt rouwen. Indien nodig bieden wij ook nazorg aan. Neem gerust contact op bij vragen of wanneer u zich wilt oriënteren. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Uitvaart in Landsmeer en omgeving

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 7.085. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 7.085
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.855. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.855
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Landsmeer

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.