Uitvaart in Leiden

Wij begrijpen dat het lastig is om een uitvaart in Leiden te organiseren terwijl u aan het rouwen bent om het verlies van een dierbare. Bij Ename hechten wij waarde aan het ontzorgen van onze klanten door een uitgebreid aanbod te bieden aan onze klanten. Daarnaast willen wij onze klanten helpen met het organiseren van een waardig afscheid voor uw dierbare. Wij vinden het belangrijk om te voldoen aan de verwachtingen van zowel de overledene, als de nabestaanden. In de omgeving van Leiden bieden wij allerlei mogelijkheden om uw dierbare een betekenisvol afscheid te geven.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een uitvaart organiseren in Leiden en omgeving

Een uitvaart in de omgeving van Leiden kan op verschillende manieren georganiseerd worden. Wij bieden verschillende typen uitvaarten aan om een aanbod te hebben dat aansluit op de behoeften van onze klanten. Deze typen zijn uiteenlopend en passen bij een groot gedeelte van onze klanten. Wij bieden onder andere Surinaamse, Klassieke en Besloten uitvaarten aan om een paar voorbeelden te noemen.

 

Verder kunnen we helpen met kleine onderdelen die belangrijk zijn voor het organiseren van een uitvaart. In de omgeving van Leiden kunnen wij een uitvaartkist, rouwbloemen of het rouwdrukwerk verzorgen. Dit bieden wij aan zodat u alles bij 1 partij kunt regelen en maar 1 contactpersoon heeft. Zo willen wij het zo makkelijk mogelijk voor u maken.

 

Mochten er speciale wensen zijn die u niet ziet op onze website, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij willen namelijk dat het een betekenisvol afscheid wordt voor u en dat de plechtigheid zo betekenisvol mogelijk wordt. Door in gesprek met ons te gaan kunnen wij kijken naar de mogelijkheden.

 

Begrafenis of crematie in Leiden en omgeving

Indien u een uitvaart wenst in de omgeving van Leiden, informeren wij u als eerste over de mogelijkheden van een crematie of begrafenis. Bij een begrafenis in Leiden informeren wij u over de grafrechten. Begrafenissen kunnen niet alleen op de begraafplaats worden gehouden, maar ook in de aula van een van onze uitvaartlocaties. Heeft u vervoer nodig naar de begraafplaats? Dan kunnen wij dat voor u regelen.

 

Bij crematie in Leiden adviseren wij u ook over de verblijfplaats van de as. Het kan worden verspreid, opgeslagen of verwerkt in sieraden. Als u urnen en sieraden van crematieresten wilt hebben, werken wij samen met externe partners om urnen en sieraden die aan uw wensen voldoen duurzaam te maken.

 

Ename hecht veel waarde aan de gemoedsrust van haar klanten. Wij zijn van mening dat onze klanten zich het beste kunnen richten op het omgaan met het verlies van een dierbare. Dit willen wij bereiken door middel van persoonlijk contact en bereikbaarheid.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.050. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.050
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 4.695. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 4.695
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Leiden

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.