Uitvaart in Ridderkerk

Het regelen van een uitvaart in Ridderkerk is een emotionele en moeilijke taak. Toch zal het wel geregeld moeten worden. Het kan belangrijk zijn om een passend en betekenisvol afscheid te organiseren voor uw dierbare. Er zijn tal van manieren en opties om een uitvaart te verzorgen. In omgeving Ridderkerk zijn er genoeg locaties en mogelijkheden om een persoonlijke en respectvolle uitvaart te verzorgen. We begrijpen dat het regelen van een uitvaart veel tijd en energie kost. Wij willen je daarom graag ontlasten en je helpen met het maken van de juiste keuzes. We staan je graag bij met raad en daad, zodat je je dierbare op een waardige manier kunt herdenken. Samen creëren wij een gepaste en respectvolle uitvaart in Ridderkerk en omstreken. Neem gerust contact op om de opties te bespreken.

 

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een uitvaart verzorgen in Ridderkerk en omgeving

Een uitvaart kan in de vorm van een begrafenis of crematie verzorgd worden, dit is dan ook de eerste keuze die gemaakt zou moeten worden. Vervolgens kunnen we samen een gepaste locatie zoeken voor de uitvaart in Ridderkerk. Hiervoor zijn veel mogelijkheden, de plechtigheid kan ook verzorgd worden op speciale en dierbare plekken.

 

Na het besluiten van de plechtigheid en de locatie kunnen we de uitvaart samen vorm geven. We kunnen bijvoorbeeld een speciaal type uitvaart voor u verzorgen, bijvoorbeeld: klassieke uitvaarten, moderne uitvaarten, besloten uitvaarten. Maar we kunnen ook uitvaarten verzorgen volgens culturele of religieuze voorkeuren, bijvoorbeeld: Surinaamse uitvaarten, christelijke uitvaarten, islamitische uitvaarten of zelfs repatriëring. We vinden het belangrijk om een afscheid te organiseren dat voldoet aan de verwachtingen en eisen van de overledene en de nabestaanden.

 

Verder nemen we andere belangrijke zaken uit handen om de uitvaart volgens wens te laten verlopen. Zo is het mogelijk om bij ons een gepaste uitvaartkist te kiezen, zorgen wij voor de opbaring van de overledene, behandelen wij de administratieve taken. Ook kunnen wij het vervoer van de overledene verzorgen, wij beschikken over een groot wagenpark met verschillende opties aan rouwvervoer. Daarnaast verzorgen wij ook rouwdrukwerk, bloemstukken en beeld en geluid indien u dit wilt.

 

Heeft u nog andere speciale wensen die u niet in ons aanbod vindt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij willen namelijk, net als u, een passend en waardig afscheid voor de overledene organiseren en door in gesprek met ons te gaan kunnen we kijken naar de mogelijkheden om de uitvaart net iets meer op maat te maken.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 6.680. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 6.680
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.420. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.420
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Ridderkerk

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.