Uitvaart in Rijswijk

Het verzorgen van een uitvaart voor een dierbare is een moeilijke en emotionele taak. De overledene verdient een passend en persoonlijk afscheid. Wij zijn er om u te ondersteunen in dit proces. In omgeving Rijswijk zijn er veel opties en mogelijkheden voor het regelen van een uitvaart. Wij bieden raad en daad, zodat u uw dierbare op een respectvolle manier kunt herdenken. Samen bespreken we de opties en bekijken we alle mogelijkheden om zo samen een gepaste en respectvolle uitvaart in Rijswijk en omstreken te verzorgen. Neem gerust contact met ons op om alle opties te bespreken, wij staan 24/7 voor u klaar.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een uitvaart regelen in Rijswijk en omgeving

Bij het regelen van een uitvaart zal de keuze moeten worden gemaakt tussen een begrafenis of een crematie. Beide diensten zijn te verzorgen in Rijswijk en omgeving. De uitvaart plechtigheid kan op verschillende locaties worden verzorgd, zo is het mogelijk om de uitvaart in een uitvaartcentrum, begraafplaats of crematorium in Rijswijk te houden. Maar het is ook mogelijk om de dienst organiseren op een locatie die dierbaar was voor de overledene.

 

Nadat de locatie voor de uitvaart is gekozen, gaan we verder met het vormgeven van de plechtigheid. In samenwerking met onze partners bieden we diverse soorten uitvaarten aan, zodat we aan al uw wensen kunnen voldoen. Hierbij houden we ook rekening met culturele en religieuze voorkeuren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een islamitische of Surinaamse uitvaart, waarbij de rituelen nauwgezet gevolgd worden. Ook bieden we de mogelijkheid voor een intieme uitvaart of juist een grotere, eigentijdse uitvaart die volledig aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren.

 

Daarnaast staan we voor u klaar om overige zaken uit handen te nemen. Dit om u te ontzorgen in deze moeilijke periode. Onze uitvaartverzorgers zorgen voor al het administratieve werk en regelen onder andere het drukwerk voor rouwkaarten en rouwadvertenties. Ook zorgen we voor de opbaring van het lichaam en assisteren we u bij het kiezen van een passende uitvaartkist en het vervoer van de overledene. Op deze manier hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Mocht u speciale wensen hebben, dan kunnen we die altijd bespreken. We denken graag met u mee gedurende deze moeilijke tijd.

 

Crematie of begrafenis in Rijswijk

Bij een crematie in Rijswijk voorzien we u van advies en bespreken we de verschillende mogelijkheden met betrekking tot de bestemming van de as van de overledene. U kunt ervoor kiezen om de as uit te laten strooien, te bewaren in een urn of te verwerken in een sieraad.

 

Als u een begrafenis wilt organiseren in de omgeving van Rijwijk, informeren wij u als eerste over de mogelijkheden met betrekking tot een graf. Daarnaast staan we uiteraard klaar om u te assisteren bij het regelen van de grafrechten. Samen kiezen we een geschikte begraafplaats uit. Daarnaast bieden we ook de optie van natuurbegraven als alternatief. Tevens kunnen we ondersteuning bieden bij het vervoer van de overledene tijdens de begrafenis in Rijswijk. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de verschillende opties te bespreken. We zijn 24/7 beschikbaar om u bij te staan in deze moeilijke periode.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 7.085. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 7.085
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.855. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.855
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Rijswijk

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.