Uitvaart in Teylingen

In Teylingen verzorgen wij met al vele jaren uitvaarten met zorg en toewijding. We begrijpen dat het afscheid nemen van een dierbare van onschatbare waarde is. Een waardig en respectvol afscheid staat voorop, vooral in een tij van rouw en verdriet. Wij realiseren ons dat het regelen van alle aspecten rondom de uitvaart in Teylingen in deze lastige tijd een uitdagende taak kan zijn, en daarom staan wij klaar om u zoveel mogelijk te ontlasten. Er zijn veel mogelijkheden beschikbaar die wij u graag uitleggen, neem gerust contact op om de opties te bespreken.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het verzorgen van een uitvaart in Teylingen

Het organiseren van een uitvaart in Teylingen kan een complex proces zijn. Samen met onze partners bieden we u een breed scala aan uitvaartmogelijkheden. Of u nu de voorkeur geeft aan een moderne en op maat gemaakte uitvaart, of juist een besloten en intieme ceremonie, we kunnen aan uw wensen voldoen. Ook houden wij rekening met religieuze en culturele rituelen en leven wij deze voor u na. Ook komen er administratieve taken kijken bij het verzorgen van een uitvaart in Teylingen. Bijvoorbeeld het melden van een overlijden bij de gemeente, het opbaren van het lichaam, etc. Deze taken nemen wij u uit handen zodat u zich meer kunt focussen op het vormgeven van de uitvaart en het rouwproces.

 

Daarbij wordt u ook geholpen bij het vinden van de een juiste uitvaartlocatie in of rondom Teylingen. Zo zijn ook hier meerdere opties van toepassing. Kies bijvoorbeeld voor een plek die dierbaar is voor de overledene. Tegenwoordig is het ook mogelijk om een lichaam in de natuur te begraven met een duurzame kist. U kunt daarentegen ook kiezen voor een uitvaartcentrum, aula, crematorium of begraafplaats in de buurt. Samen met u zorgen we ervoor dat de uitvaart in Teylingen wordt ingevuld zoals u dat wenst.

 

Voor het kiezen van een uitvaartkist hoeft u zich geen druk te maken, wij helpen u met een gevarieerd aanbod aan zelfgeproduceerde kisten. Ook helpen wij u met overige organisatorische zaken, zoals rouwvervoer, bloemstukken, beeld en geluid, catering en drukwerk. Samen kijken we naar alle opties die binnen het budget passen en zorgen we voor een uitvaart die aan alle wensen voldoet. Waardoor u op een waardige en respectvolle manier afscheid kunt nemen van uw geliefde.

 

U kunt alles aan ons toevertrouwen. Heeft u specifieke wensen die u wilt bespreken? Dan staan wij altijd voor u klaar om deze te bespreken en mee te nemen in het maatwerk van de uitvaart.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar​

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.050. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.050
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 4.695. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 4.695
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Teylingen

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.