Uitvaart in Velsen

Het verlies van een dierbare is een moeilijke en emotionele periode in ons leven. Bij het regelen van een uitvaart in Velsen, een prachtige gemeente in Nederland, is het mogelijk om een respectvolle en betekenisvolle afscheidsceremonie te creëren. De uitvaart in Velsen en omgeving kan op verschillende manier verzorgd worden, hierbij zijn tal van opties beschikbaar. Dit om een persoonlijk en waardevol afscheid te verzorgen. Qua locaties zijn er ook genoeg opties beschikbaar. We leggen u graag meer uit.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het regelen van een uitvaart in Velsen en omgeving

Allereerst moet de keuze worden gemaakt of u een crematie of een begrafenis wilt laten verzorgen in Velsen . Nadat dit besproken is kunnen we samen een bijpassende locatie zoeken. Zo zijn er hier veel keuzes mogelijk. Bijna niks is onmogelijk, zo kunt u er ook voor kiezen om uw dierbare een mooie begraafplaats in de natuur te geven, een steeds populairdere optie bij uitvaarten. Toch liever een klassieke uitvaart of een besloten uitvaart? Van alles is mogelijk, neem gerust een kijkje bij de soorten uitvaarten die wij aanbieden.

 

Na het kiezen van het soort uitvaart en de locatie helpen wij u met he regelen van geschikte rouwbloemen, wij werken samen met lokale bloemisten die prachtige bloemstukken verzorgen. Ook ondersteunen wij onder andere met rouwvervoer. Ons uitgebreide wagenpark biedt u meerdere keuzes, zo is het ook mogelijk om te kiezen voor een elektrische uitvaartauto. Verder ontzorgen wij u ook met het ontwerpen en drukken van rouwkaarten en het kiezen van een geschikte uitvaartkist. Voor beide hebben wij een zeer uiteenlopend assortiment met veel opties. Hierdoor nemen wij zoveel mogelijk zaken omtrent een uitvaart in Velsen uit uw handen, waardoor u zich beter kunt richten op het verwerken van uw verlies.

 

Heeft u speciale wensen of vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen zodat uw uitvaart in Velsen en omgeving op maat gemaakt kan worden. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Uitvaart in Velsen en omgeving

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 7.085. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 7.085
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.855. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.855
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Velsen

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.