Uitvaart in Zaanstad

Het verlies van een dierbare is een emotionele en pijnlijke gebeurtenis. In deze moeilijke tijd kan het ontzorgend zijn om ondersteunt te worden door professionals. Professionals die helpen bij het regelen van een uitvaart in Zaandam en omstreken. Bij Ename Uitvaartzorg begrijpen we de ernst van de zaak en staan we voor u klaar om u door het gehele proces te begeleiden. Dit om op een persoonlijke en waardevolle manier afscheid te kunnen nemen van uw dierbare.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het regelen van een uitvaart in Zaanstad en omgeving

Bij Ename Uitvaartzorg zorgen wij ervoor dat elk afscheid uniek is en dat al uw persoonlijke wensen en die van uw dierbare nageleefd worden. Of u nu kiest voor een crematie of een begrafenis, wij zorgen ervoor dat elk detail met zorg en respect wordt behandeld. Bij een crematie in Zaanstad zorgen wij in samenspraak met u voor een gepast en nabijgelegen crematorium dat voldoet aan de wensen. Wij verzorgen een zorgvuldige planning van de ceremonie. Ook wordt u hier volledig bij begeleidt en kunnen er persoonlijke rouwkaarten ontworpen worden, ook helpen wij u graag met keuze betreft de urn en de asbestemming.

 

Bij Ename zijn wij bekend met Zaanstad en hebben we goede relaties met verschillende uitvaartlocaties in de omgeving. Of u nu voor een uitvaart in besloten kring, een grotere plechtigheid met vele genodigden of voor een klassieke uitvaart kiest, wij helpen u bij het vinden van de juiste locatie die past bij uw wensen en behoeften.

 

Ook indien u kiest voor een begrafenis in Zaanstad en omgeving staan wij voor u klaar. We hebben goede relaties met begraafplaatsen rondom Zaanstad. We helpen u bij het vinden van een begraafplaats die past bij uw wensen en waar uw dierbare een waardige laatste rustplaats kan vinden. Onze werknemers begeleiden u bij het reserveren van een graf, het organiseren van de begrafenisplechtigheid en het verzorgen van een passend grafmonument, ook als u besluit om voor een natuurgraf te kiezen.

 

Alles geregeld rondom de uitvaart

Naast de keuze tussen crematie en begrafenis kunnen wij u ook ondersteunen bij andere belangrijke aspecten van de uitvaartplanning. Onze toegewijde uitvaartbegeleiders helpen u bij het regelen van rouwvervoer, het ontwerpen van rouwkaarten, het verzorgen van bloemstukken en het begeleiden van de administratieve taken die bij een uitvaart komen kijken. We streven ernaar om u te ontzorgen en u de ruimte te geven om u te richten op het rouwproces en het delen van kostbare herinneringen. Ook na de uitvaart staan we voor u klaar met nazorg.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Onze ervaren uitvaartbegeleiders staan voor u klaar voor het regelen van een uitvaart in Zaanstad en zijn 24/7 telefonisch bereikbaar.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Uitvaart in Zaanstad en omgeving

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 7.085. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 7.085
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.855. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.855
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Zaanstad

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.