Uitvaart Krimpen aan den IJssel

Het is nooit gemakkelijk om een afscheid te organiseren, het kan echter van grote waarde zijn om een waardevolle uitvaart te organiseren voor een overledene. Het biedt een mooi eerbetoon en laatste afscheid van de dierbare. In Krimen aan de IJssel zijn er veel opties om een uitvaart te laten verzorgen. Wij staan samen met onze partners voor u klaar bij het verzorgen van een uitvaart. Samen met u en andere nabestaanden creëren we een respectvol en passend afscheid in Krimpen aan den IJssel, geheel volgens de wensen van de overledene.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het regelen van een uitvaart Krimpen aan den IJssel

Binnen ons aanbod hebben we diverse mogelijkheden om u te ontzorgen tijdens deze moeilijke periode. We begrijpen hoe lastig de emotionele periode van rouw kan zijn en bieden u daarom verschillende soorten uitvaarten aan, waaronder religieuze of cultureel georiënteerde uitvaarten zoals: Surinaamse uitvaarten of Islamitische uitvaarten. Daarentegen bieden wij ook uitvaarten aan die u zelf of samen met ons kunt invullen volgens wens, zoals een besloten uitvaart of een moderne uitvaart. We zullen er alles aan doen om aan de wensen van de overledene en nabestaanden te voldoen en samen met u organiseren wij een uitvaart op maat in Krimpen aan den IJssel.

 

Na de oriëntatie voor het type uitvaart dat verzorgd moet worden kijken we samen naar een gepaste locatie voor de uitvaart. Dit kan bijvoorbeeld in Krimpen aan den IJssel zelf, in de nabije omgeving of op een speciale locatie die dierbaar was voor de overledene. Naast het regelen van de uitvaartlocatie is het van belang om samen te beslissen welke aspecten van de uitvaart er nog meer geregeld moeten worden. Ons team en onze partners kunnen namelijk ook andere belangrijke zaken uit handen nemen, zoals het regelen van de uitvaartkist, beeld en geluid, en bloemen. We streven ernaar om u te ontzorgen tijdens deze rouwperiode, zodat u zich kunt concentreren op het verwerken van uw verlies.

 

Bij Ename begrijpen we hoe belangrijk het is om onze klanten te ontzorgen. Het verlies van een dierbare is nooit gemakkelijk, en we willen u helpen door een deel van de lasten op ons te nemen. We zijn 24/7 bereikbaar en bieden persoonlijke service om uw zorgen te verlichten, zodat u zich kunt richten op het verwerken van deze emotionele gebeurtenis.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar​

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.050. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.050
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 4.695. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 4.695
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Krimpen aan den IJssel

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.