Uitvaart in Maassluis

Samen met onze samenwerkende ondernemingen verzorgen we uitvaarten in regio Maassluis. We weten dat het afscheid van een dierbare van onschatbare waarde is en we helpen u daarom graag bij het organiseren van de uitvaart. Het kan namelijk erg lastig zijn om midden in een tijd van verdriet en rouw alles rondom een uitvaart te regelen. We willen dat de nabestaanden zich kunnen concentreren op het rouwproces van een dierbare en kunnen daarom zo veel mogelijk taken uit handen nemen. Zo kunnen wij samen met u volledig volgens wensen een uitvaart in Maassluis verzorgen. Neem gerust contact op om de opties te bespreken.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een uitvaart organiseren in Maassluis en omgeving

Er zijn tal van mogelijkheden bij het regelen van een uitvaart in Maassluis. Zo zijn er verschillende taken die geregeld moeten worden. Ten eerste zal er moeten worden besloten of er wordt gekozen voor een crematie of een begrafenis. Daarbij moet er ook een gepaste locatie bij de crematie of begrafenis in Maassluis gekozen worden. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende locaties, bijvoorbeeld een uitvaartcentrum, kerk, aula, begraafplaats, crematorium of een andere speciale locatie die dierbaar was voor de overledene. Wij denken hier graag met u mee.

 

Verder zijn er andere beslissingen om te nemen om de uitvaart vorm te geven. Bij Ename bieden we een aanbod van uitvaarten dat bestaat uit verschillende typen. Zo bieden wij allerlei opties voor verschillende uitvaarten, bijvoorbeeld: natuurbegraven, repatriëringen en moderne uitvaarten om een paar voorbeelden te noemen. Wij vinden het belangrijk dat het afscheid past bij de wensen van zowel overledene, als de aanwezige nabestaanden.

 

Verder nemen wij de administratieve en de moeilijke taken uit handen, waardoor u zich daar niet druk over hoeft te maken. Ook kunnen wij organisatorische zaken regelen, zoals een uitvaartkist, rouwdrukwerk, rouwbloemen en rouwvervoer. Zo kunt u alles bij een partij laten verzorgen. Mocht u nog specifieke wensen hebben die u wilt bespreken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Samen met u maken wij een uitvaart op maat.

 

Begrafenis of crematie in Maassluis

Als u een begrafenis wilt organiseren in de omgeving van Maassluis, informeren wij u als eerste over de mogelijkheid van een begrafenis. Ook informeren wij u over de grafrechten. Een begrafenis ceremonie kan niet alleen op de begraafplaats worden gehouden, maar ook in de aula van de begraafplaats of op andere speciale plekken. Heeft u vervoer nodig naar de begraafplaats, dan regelen wij dat voor u.

 

Bij een crematie adviseren wij u over de bestemming van de as. De as kan worden uitgestrooid, opgeslagen of verwerkt in sieraden. Als u een urn of assieraad wilt hebben, werken wij samen met externe partners om urnen en sieraden die aan uw wensen voldoen duurzaam te maken.

Ename hecht veel waarde aan de gemoedsrust van haar klanten. Wij zijn van mening dat klanten zich het beste kunnen richten op het omgaan met verliezen. Dit willen wij bereiken door persoonlijk contact, bereikbaarheid en gedegen advies.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 7.085. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 7.085
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.855. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.855
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Maassluis

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.